Meer resultaten voor rijschool

 
rijschool
 
Welkom - rijschool-nooijen.nl.
Heeft u nog meer vragen neem dan contact op met.: Telefoonnummer: 0413 - 26 52 69. Ook kuntu via de contact pagina een offerte aanvragen voor de gewenste opleiding. Tot ziens bij Verkeersschool Nooijen. De autorijlessen starten bij de rijschool. Dit heeft voordelen: les is optimaler, langer in het examengebied, je zit alleen in de auto met de instructeur, je bent geen taxi voor andere. D e lesauto wordt na iedere leerling gereinigd en gelucht i.v.m. Verkeersschool Nooijen heeft een gecertificeerde faalangstinstructeur. Deze instructeur heeft tijdens deze cursus geleerd welke soorten faalangst er zijn hoe, deze worden erkend en hoe hiermee moet worden omgegaan. Ook rijangsten en fobieën die vooral voorkomen bij rijbewijs bezitters zijn onder de loep genomen. Denk maar aan het niet durven invoegen, rijden op de snelweg, het rijden over dijken, langs water, tussen vrachtautosenz. Verkeersschool Nooijen heeft Dames 2 van Saturnus Hendriks Coppelmans voorzien van nieuwe teamshirts. Zoeken naar: Klantenvertellen. Heufkens 518, 5403 LV UDEN.
rijschool
Rijschool van D&D Gouda autorijles hoog slagingspercentage aanhanger spoedcursus rijangst.
Welkom bij Rijschool van D&D, de rijschool met het hoogste slagingspercentage in Gouda, bij 76 - 100 examens. Rijschool van D&D in Gouda behoort tot de grotere professionele autorijscholen in de regio, heeft het hoogste slagingspercentage van Gouda van de rijscholen in de categorie 76-100 eerste examens, momenteel 70, is RIS-gecertificeerd en is aangesloten bij de VRB. Bij ons kun je terecht voor autorijles hierbij heb je de keuze uit regulier, volgens de RIS-methode of een spoedcursus, en voor het behalen van het rijbewijs E achter B. De cursus voor de aanhanger bieden wij ook als dagcursus aan. Dankzij een team van zeer vakbekwame en gemotiveerde instructeurs behaalt Rijschool van D&D al sinds de oprichting in 1990 een slagingspercentage dat elk jaar ver boven het landelijk en kringgemiddelde ligt. Meer gedetailleerde informatie over onze opleidingen kun je vinden door op de betreffende knoppen te klikken, ons even te bellen op telefoonnummer 0182-524171 of via mail. Als je de ervaringen van onze leerlingen wil weten bezoek dan ons Gastenboek.
rijschool
Rijschool RVV 25 jaar ervaring Motor en Autorijles in Amsterdam.
Joya Smeets Super fijne rijlessen. Als je goed wilt leren rijden dan ben je hier aan het juiste adres. Gemiddeld krijg je wellicht wat meer lessen maar dan ben je wel verzekerd van een goede grondige opleiding zodat je vervolgens veilig en vol vertrouwen de weg op gaat. Laurens Zeer grondige rijopleiding met kundige instructeurs. Hier leer je wat motor rijden inhoudt. Dankzij top instructeurs in korte tijd goed leren motor rijden en voor alle examens geslaagd. Pittige lessen met een dosis humor. Dank je wel Jacob en Marcel voor de fijne samenwerking! Renate - Amsterdam - August 19, 2020. Super fijne rijlessen. Ik heb bij RVV hele goed en dijn erijlees gehad bij Silva. In één keer geslaagd door goede, professionele begeleiding. Zeker aan te raden! Joya Smeets - Amsterdam - August 17, 2020. 221 customers rate us with a 8.8 10. View on Klantenvertellen. Heb je nog vragen over de rijschool, onze werkwijze, je eerste proefles?
rijschool
Rijschool Dekker.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ga je graag met mensen om? Als rijinstructeur van de auto zorg jij ervoor dat de kandidaten opgeleid worden tot goede. Rijschool Dekker augustus 24, 2022 0. Vacature rijinstructeur B - Eindhoven.
rijschool
Rijschool Rijles-Best Kwaliteit en veiligheid.
Gratis proefles aanvragen. Neem contact op. Je kunt bij ons terecht voor het scooter-, motor-, aanhanger- en autorijbewijs. Bij het autorijbewijs bieden wij de keuze tussen schakel en automaat rijlessen. Kwaliteit en veiligheid. Bij onze rijschool in Best staan kwaliteit en veiligheid voorop. Onze ervaren en enthousiaste rijinstructeurs staan klaar om jou voor te bereiden zodat je met de nodige kennis en vertrouwen het rijexamen in gaat. Met een slagingspercentage van 80 is bij onze rijschool succes verzekerd. En daar zijn we trots op. Daarnaast zijn onze rijinstructeurs onder andere gespecialiseerd in het begeleiden en opleiden van mensen met ADHD, autisme, asperger en PDD-NOS. Ook mensen die deze diagnose niet hebben gehad hebben baat bij extra structuur en het extra geduld dat deze instructeurs kunnen opbrengen. Verder begeleiden we ook mensen die door het CBR zijn opgeroepen om een rijtest te komen doen nadat een arts van het CBR op basis van de gezondheidsverklaring heeft bepaalt dat een rijtest nodig is. Succesvol je rijbewijs halen? Schrijf je direct in voor je eerste rijles. Want een goede start, begint bij Rijles-Best.
ladyrijles.nl
Home - Rijschool Roordink.
Onze gekwalificeerde instructeurs brengen jou de vaardigheden bij die je nodig hebt om snel je rijbewijs te halen! BEKIJK DEZE CATEGORIE. BEKIJK DEZE CATEGORIE. BEKIJK DEZE CATEGORIE. LEES ALLE REVIEWS. Vandaag in een keer geslaagd voor mijn C-rijbewijs. Rijschool Roordink is een professionele organisatie, die je stap voor stap begeleidt naar je rij-examen. Gewoon een top rijschool met fijne mensen! Instructeur altijd op tijd, behandeld alles wat nodig is voor het examen maar ook de extra punten die niet in het examen komen maar wel belangrijk zijn. Een goede dag gehad veel geleerd en in 1x geslaagd. Een zeer goede ervaring opgedaan met deze dagcurcus. Bekijk alle berichten. Werken als rijinstructeur: Lees hier hoe werken bij Rijschool Roordink is. Roordink doet het: als eerste rijschool in Nederland gestart met DRI-VR: Virtual Reality in de rijopleiding. Baantraining Lelystad code 95.
Rijschool IRENE.
Welkom op de site van autorijschool Irene. Autorijschool Irene is al ruim 40 jaar het vertrouwde adres voor rijles in Nijmegen en omgeving. De rijschool is destijds gestart door Irene Giebels en is sinds juni 1999 overgegaan naar haar nichtje Melanie Giebels.
Ben jij op zoek naar de beste rijschool in Groningen?
Waarom moeilijk doen over je rijbewijs als het ook makkelijk en slim kan? Bij Rijschool City Groningen profiteer je van doordachte opbouw in je rijlessen in het verkeer, online én in de unieke rijsimulator, veel persoonlijke aandacht en uitgekiende extras zoals een makkelijke, laagdrempelige en veilige start in de enige rijsimulator van Groningen.

Contacteer ons