Meer resultaten voor dordrecht

 
dordrecht
 
Madou Ballonvaarten n.v.
Kinderen tot 12 jaar 115€ p.p. DE BLAUWE ZONE.: Volwassen persoon 170€ p.p. Kinderen tot 10 jaar 90€ p.p. Kinderen tot 12 jaar 140€ p.p. Kies zelf de datum en regio van de ballonvaart of kijk bij de Last minute ballonvaarten. Vanaf een standaard mand van 8 personen komen we bij u ter plaatse. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Volledig mand vanaf 8 volwassen personen -5€ p.p. Volledig mand vanaf 10 volwassen personen -10€ p.p. Volledig mand vanaf 15 volwassen personen -15€ p.p. Volledig mand vanaf 18 volwassen personen -20€ p.p. Volledig mand vanaf 22 volwassen personen -25€ p.p. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 6 btw. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Vanaf mei tot eind augustus bieden we gratis ontbijt aan bij het boeken van een ochtendvaart.
Cultuur in Dordrecht Ontdek de uitagenda en instellingen.
Regionaal Archief Dordrecht. Home Dordrecht Marketing 2020-09-21T1526090000.: Voor de kunst en cultuurliefhebber heeft Dordrecht een ruim aanbod. Gedurende het hele jaar zijn er exposities in de diverse musea. Ook ben je hier aan het juiste adres voor alle bekende theaterproducties op verschillende podia in de binnenstad.
dordrecht
CDA DORDRECHT - Samen zorgen voor elkaar.
De Rekenkamer commissie heeft onderzoek gedaan naar beschikbaarheid van woningen in Dordrecht. De conclusie van het onderzoek is dat het bouwen van dure woningen geen probleem lijkt te zijn in Dordrecht maar dat de bouw van sociale huurwoningen en betaalbare Lees meer.
administratiekantoor dordrecht
indebuurt - informeert en inspireert Dordrecht.
Ga naar FC Dordrecht maakt frisse indruk voor eigen publiek en klopt KV Kortrijk: 'Dit' is wat we voor ogen hebben. FC Dordrecht maakt frisse indruk voor eigen publiek en klopt KV Kortrijk: 'Dit' is wat we voor ogen hebben.
https://www.herrmansch.nl/pianostemmer-zeeland
Wereldwinkel Dordrecht.
Wij hebben goed nieuws Lees of bekijk deze en andere vermeldingen in de media op de In de Media pagina. De Wereldwinkel zoekt. Wil je ook betrokken zijn bij de leukste Fairtrade cadeauwinkel van Dordrecht? Er zijn diverse vacatures. Wereldwinkel Dordrecht, Voorstraat 204 Voorstraat 204, 3311ES Dordrecht, telefoon: 078-6142981.
dordrecht
Home - Biesboschcentrum Dordrecht.
Biesboschcentrum Dordrecht is een perfecte locatie voor de start van een bezoek aan dit prachtige natuurgebied! In het bezoekerscentrum vind je een informatiebalie waar je terecht kun t met al jouw vragen, een Groenwinkel voor kleine souvenirs en een interactieve tentoonstelling.
dordrecht
Diakonaal Aandachtscentrum Dordrecht - Inloopcentrum is dagelijks geopend.
Midden in het centrum van Dordrecht is een inloophuis kamer waar bezoekers die behoefte hebben aan rust, aandacht, troost of een goed gesprek van harte welkom zijn voor een kop koffie/thee. Op zondag-, dinsdag-, woensdag-, donderdagmiddag van 13.30u tot 16.00u en op zaterdag van 11u tot 13u bestaat de mogelijkheid om langs te komen voor een kop koffie en een praatje, of het lezen van de krant.
Dordrechts Museum Zes eeuwen schilderkunst. F_icon_reversed. Fill 1 Copy 2. noun_instagram_3350460 copy 2.
Museum voor iedereen. Reis door 6 eeuwen. Meesterwerken van dichtbij. Zoeken in de collectie. Over het museum. Take pART Jongeren. Vereniging Dordrechts Museum. Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum. Verken onze andere musea. Het Hof van Nederland. Huis Van Gijn. Regionaal Archief Dordrecht.
Leukste dingen om te doen in Dordrecht - Holland.com.
Dordrecht staat bekend als een van de oudste steden van Nederland en kreeg al in 1220 stadsrechten van de Hollandse graaf Willem I. Het rijke verleden van Dordrecht is nog altijd zichtbaar wanneer je langs de oude binnenstadshavens, fraaie pakhuizen en monumentale panden van Dordrecht loopt.

Contacteer ons