Meer resultaten voor verpleegkundige

 
verpleegkundige
 
Verpleegkundige Drenthe College Drenthe College.
Drenthe, Noord Nederland, Assen, Meppel, Emmen, Hoogeveen, Steenwijk, Coevorden, Hardenberg, Noord-Nederland, BOL, BOL opleiding, Beroepsopleidende leerweg, Voltijd studeren, Voltijd studie, Volwassenonderwijs, Onderwijs volwassenen, Opleiding volwassenen, Omscholing, Omscholen, Bijscholing, Bijscholen, Carrière, Switch en, Doorstuderen, Studie, Drenthe College, Beroepsonderwijs, Mbo, Mbo opleiding, Niveau 4, gezondheidszorg, zorg, verpleging, zuster, broeder, verpleegkundige, ziekenhuiszorg, ziekenzorg.
schoonmaakbedrijfgorrim.nl
Verpleegkundige vervolgopleidingen - Medisch Spectrum Twente.
Na het voltooien van de basisopleiding tot verpleegkundige kan een vervolgopleiding binnen MST gevolgd worden. Deze vervolgopleidingen duren minimaal een jaar en beginnen met een voorwerkperiode van drie tot zes maanden. In deze voorwerkperiode is de student als verpleegkundige werkzaam op de afdeling waar hij of zij de vervolgopleiding gaat doen.
seopageoptimizer.nl
Verpleegkundige opleidingen. bars rotate.
Ben je een verpleegkundige die geïnteresseerd is in de complexe zorg voor moeder, pasgeborenen en kinderen? De verpleegkundige vervolgopleidingen van het cluster Moeder en Kind bieden je expertise voor medium, high en intensive care zorg voor moeder, en kinderen in alle ontwikkelingsfases.
isatraining.nl
Opleiding tot Medium Care MC verpleegkundige.
Voor onze verpleegkundige vervolgopleidingen heeft de commissie een onderwijs- en examenreglement OER opgesteld. Lees hier de algemene voorwaarden verpleegkundige vervolgopleidingen die van toepassing zijn op deze opleiding. Antonius Academie respecteert jouw privacy en gaat volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG om met jouw persoonsgegevens.
keyboost.nl
Verpleegkundige functie en verantwoordelijkheden GTSzorg.nl.
Voor een uitdagende en goed betaalde baan in de zorg, solliciteer je als verpleegkundige niveau 5 natuurlijk op een openstaande vacature bij GTSzorg. Vacature verpleegkundige niveau 5 - Tiel. Zorgtaken uitvoeren binnen de zorgbranche past binnen het profiel van een verpleegkundige niveau 5.
Voltijd bachelor opleiding Verpleegkunde in Eindhoven en Tilburg Fontys. sk123-logo-full.
Er is veel vraag naar hbo-verpleegkundigen! Na je opleiding Verpleegkunde kun je overal in de gezondheidszorg gaan werken als verpleegkundige. Nadat je een aantal jaren hebt gewerkt, kun je een verpleegkundige vervolgopleiding gaan doen, zoals Kinderverpleegkunde, Intensive Care Verpleegkunde of Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde.
Verpleegkunde Werken bij OLVG.
24-36 uur West. In deze afwisselende functie werk je als verpleegkundige op de Dagbehandeling waar je patiënten verzorgt die maximaal één dag in het ziekenhuis verblijven voor een operatie, behandeling. 24-36 uur Oost en West. Dankzij jouw deskundigheid als endoscopieverpleegkundige en professionele, toegewijde zorg voelen patiënten zich veilig en op hun gemak. Samen met jouw collegas doe je er alles aan. Verpleegkundige Dagbehandeling en Pijncentrum. 24-32 uur Oost. In deze verpleegkundige functie kom je onder andere te werken opde afdeling Dagbehandeling. Je bent in contact met patiënten die voor maximaal één dag in het ziekenhuis verblijven. Bekijk 52 vacatures.
Verpleegkundige - Máxima MC. Hoog contrast. Zoek. menu. sluiten. Hoog contrast. Zoek. Zoek. sluiten. sluiten. sluiten.
Jouw carrière als verpleegkundige in MMC. Máxima MC biedt veel mogelijkheden, of je nu als mbo- of hbo-verpleegkundige aan het werk gaat. Afhankelijk van jouw ambities en wensen komen we tot het juiste takenpakket. Ontwikkeling staat daarbij centraal: via cursussen van onze eigen academie, op bijscholingsdagen met de afdeling, maar ook met individuele opdrachten binnen projectgroepen blijf jij in beweging. Ben je uitgegroeid in je functie? Dan heb je al een plan klaar liggen. Samen met jouw leidinggevende bepaal je de mogelijke vervolgstappen in je carrière. Of dit nu een hbo-studie is, een opleiding tot gespecialiseerd verpleegkundige of misschien wel een switch naar een andere afdeling om binnen een ander specialisme ervaring op te doen, we denken er graag over mee.

Contacteer ons