Meer resultaten voor taxi

 
taxi
 
Taxi Delft 24/7 Taxicentrale Delft Taxi Nodig? Bel 015 - 20 24 666.
Goede service en keurig op tijd. Chauffeur super vriendelijk en behulpzaam. Zeer positieve ervaring, prima prijs.Graag weer tot de volgende keer. Taxi Delft 24/7 bereikbaar! TaxiDelft.nl staat 24 uur per dag klaar voor al uw vragen en reserveringen. U kunt ook gewoon bellen op telefoonnummer 015-20.24.666 of online contact met ons opnemen. Markt 1, 2611 GP Delft. TaxiDelft.nl is de taxicentrale voor al uw taxiritten vanuit Delft en omgeving. Wij staan garant, dat u op een veilige, comfortabele en snelle manier op uw bestemming arriveert. Taxi Delft TaxiDelft.nl.
taxi
Taxi Utrecht Reserveer nu je taxi tot 50 goedkoper!
Het maakt niet uit of je van Utrecht naar Schiphol, Eindhoven of Rotterdam wilt reizen. We bieden ook taxivervoer van en naar de luchthavens van Brussel of Düsseldorf. Betaal maximaal €17,50, voor een stadsrit in Utrecht. Taxi Utrecht is jouw betrouwbare personentaxibedrijf. Deze service bieden wij binnen de stad Utrecht, maar ook ver daarbuiten. Onze ervaren taxichauffeurs zijn actief in Bilthoven, Maarssen, Nieuwegein en Houten. Ook voor een luxe en voordelige taxiservice van en naar Vianen, Vleuten of Zeist kun je gebruik maken van onze professionele service.
taxi
Welkom bij Taxi Binnenmaas - Taxi Binnenmaas.
Voor uw en onze veiligheid worden onze autos dagelijks met zorg gecontroleerd en rijden op de juiste seizoensbanden. Lodewijk van Praetstraat 18. 3271 AG Mijnsheerenland. ma t/m vr.: 06.00 uur tot 21.00 uur. 08.30 uur tot 18.00 uur. 09.00 uur tot 18.00 uur. Taxi Binnenmaas steunt. Taxi Binnenmaas Privacyverklaring en cookies.
taxi
Taxi Groningen Bestel een taxi online of bel 050 888 8888.
Taxi Groningen, ook voor taxibusjes in Groningen. Naast taxi's' beschikken wij ook over taxibusjes. Click here for the English version. Taxi Groningen verzorgt veelal taxivervoer over langere afstanden. Gaat u binnenkort op zaken reis? Onze comfortabele taxis en taxibusjes kunnen u tegen een zeer aantrekkelijk tarief naar het vliegveld brengen. Wilt u met meer dan 4 personen vervoerd worden dan gebruiken wij hiervoor een taxibus. Wij beschikken bij Taxi Groningen over luxe en comfortabele taxibusjes waarin wij maximaal 8 passagiers kunnen vervoeren. Om de prijs van een taxirit te berekenen wordt gebruik gemaakt van een geijkte taximeter, deze meter rekent exact uit wat de gereden afstand en de daarbij behorende ritprijs is. Taxi Groningen: uw vervoer in de regio Groningen. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf in Groningen dan bent u bij Taxi Groningenaan het juiste adres. Wij bieden uvakkundige, betrouwbare taxi-chauffeurs tegen scherpe tarieven, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Service, gastvrijheid en stiptheid staan bij ons voorop. Onze chauffeurszijn zeer ervaren in de regio Groningen.Ook voor groepsvervoer, Schiphol taxi, Eemshaven taxi, ziekenvervoer, zakelijk contract-vervoer en rolstoeltaxis zijn wij u graag van dienst.
taxi
REVO Taxi - 0164-252000.
Revo neem de taxi. REVO Taxi bestaat reeds ruim 70 jaar en is gevestigd in Bergen op Zoom. Ontstaan als een klein familiebedrijf en inmiddels onder de derde generatie uitgegroeid naar een professioneel middel/groot taxibedrijf met een grote ervaring in diverse vormen van personenvervoer.
Taxi Venlo en Omstreken Uw taxicentrale in Venlo! 31 77 700 1250 Venlotaxi.nl.
31 77 700 1250. Bereken de kosten van uw rit en reserveer direct. Reguliere taxi max 4per. Taxibus max 8per. Taxi Venlo omstreken. Laagste prijs garantie en. altijd binnen 15 minuten ter plekke. Taxi Venlo en Omstreken is een jong en professioneel taxibedrijf in Venlo en omgeving.
Taxi-informatiekaart en tarieven Taxiondernemers Inspectie Leefomgeving en Transport ILT.
De prijs van een taxirit wordt zowel door de afstand als de tijdsduur van een taxiritbepaald. Maak uw tarieven kenbaar aan uw klant. Sinds1 januari 2016 is het alleen verplicht om een taxi-informatiekaartfysiek aanwezig te hebben in de taxi, als er sprake is van taxivervoer in de opstapmarkt.
Taxi Nuis - Veilig, comfortabel en stipt vervoer.
Taxi Nuis brengt u veilig thuis! Taxi Nuis is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar veilig, comfortabel en stipt vervoer levert. In de loop van de tijd zijn wij uitgegroeid tot een vernieuwend bedrijf met veel verschillende vervoerssoorten.

Contacteer ons