Meer resultaten voor makelaar

 
makelaar
 
Makelaar Zwolle - UW VBO Makelaar.
Wij gaan altijd voor het beste resultaat! Drie ervaren makelaars in Zwolle. Drie ervaren makelaars waarvan twee ook werkzaam als erkende taxateurs zijn dagelijks actief in Zwolle in de hectiek van de huidige markt. Als zelfstandig ondernemers is niets ons te gek.
https://www.patistmakelaardij.nl/werkgebied/makelaar-bunnik/
De betrokken makelaar in Apeldoorn - Langenberg Makelaardij.
Persoonlijk en betrokken begeleiding door Ralph en Jennifer. Klanten zijn zeer tevreden en beoordelen de service met een 9,2., Zeer veel kennis van de markt in regio Apeldoorn actief sinds 1996. Opgenomen in het kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs VastgoedCert en NWWI.
hendriks.nl
Hét vastgoedaanbod van Nederland - VBO.
Hét vastgoedaanbod van Nederland. Nieuws en blog. Informatie vereniging VBO. Start jouw zoektocht. Zoek niet zomaar een nieuw huis of bedrijfspand. Maar naar een plek waar alles samenkomt en waar je je thuis voelt. Want thuis voelen is niet in vierkante meters uit te drukken. Zoek een woning Uitgebreid zoeken. 12.922 Aanbod aan. 1.156 Makelaars- en. taxateurskantoren 1.175 Nieuwe. VBO-makelaars zijn niet zomaar makelaars. Het zijn vakmensen die de emotionele lading van een huis kopen, verkopen, huren en verhuren begrijpen. Die begrijpen wat het inhoudt als je een bedrijfsruimte zoekt of verkoopt of een agrarisch bedrijf begint, uitbouwt of verkoopt. De VBO-makelaar houdt zich aan de Beroeps- en gedragscode en handelt altijd vanuit jouw belang. Ook kent de VBO-makelaar de markt en geeft dankzij een uitgebreide database goed advies. Zo sta jij sterker in de onderhandeling. Bij het inschakelen van een VBO-makelaar kies je voor zekerheid.
lammersmakelaars.nl
Max de makelaar - verkoop, aankoop, taxatie en hypotheken.
Max de Makelaar is ontstaan door het samengaan van Max Sedelaar met Van Egmond van Hirtum makelaardij. Twee makelaarskantoren die al tientallen jaren actief zijn in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio. ZET 'M' AAN. FREEK HYPOTHEEK CHECK. KLANTEN OVER MAX. We zijn trots op de 9.2 beoordeling van onze klanten! ZET 'M' AAN. FREEK HYPOTHEEK CHECK. KLANTEN OVER MAX. We zijn trots op de 9.2 beoordeling van onze klanten! Je koopt een groter huis. Je stopt met huren. Je verhuist naar een andere plaats. Er komt gezinsuitbreiding gefeliciteerd. Je gaat voor het eerst samen een huis kopen spannend of je wilt kleiner gaan wonen nu de kinderen het huis uit zijn. Wat de reden ook is. Een eigen huis verkopen is een spannende stap. Wat wordt de vraagprijs? Zal er genoeg interesse zijn?
https://nouwen.nl/
Makelaar Utrecht Brecheisen.
Vleuten, De Meern 030 - 666 39 98. Koopwoningen bestaande bouw. Projecten in verkoop/verhuur. Brecheisen in de media. Amersfoort 033 - 451 25 01. Houten 030 - 637 33 36. Leidsche Rijn 030 - 200 45 45. Utrecht 030 - 233 11 34. Vleuten, De Meern 030 - 666 39 98.
hoekstraenvaneck.nl
Uw verkoopmakelaar in de regio - Estate Makelaar.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Verkoop uw huis zónder risico bij Estate Makelaar. Estate is de moderne woningmakelaar van NU en speelt in op ontwikkelingen van de toekomst. Met passie voor het makelaarsvak, brengen wij dagelijks de beste deals voor onze klanten tot stand. Bij de Estate organisatie zijn uitsluitend de allerbeste makelaars aangesloten. Onze ervaren makelaars zijn niet in loondienst, maar zijn als zelfstandig ondernemer werkzaam onder de franchise vlag van Estate in de gehele regio. 2983 CH Ridderkerk. € 250.000,-, k.k. 3344 JJ Hendrik-Ido-Ambacht. € 469.000,-, k.k. 3328 SH Dordrecht. € 365.000,-, k.k. Kamerlingh Onnesstraat 40. 3331 EG Zwijndrecht. € 200.000,-, k.k. 3343 ND Hendrik-Ido-Ambacht. € 295.000,-, k.k. 3353 HG Papendrecht. € 375.000,-, k.k. De Waele 1.
getreuer.nl
Makelaar - Wikipedia.
Zie Makelaar doorverwijspagina voor andere betekenissen van Makelaar. Effectenmakelaars bij een New Yorkse effectenbeurs, 1929. Een makelaar of tussenhandelaar is een beëdigd persoon die beroepshalve overeenkomsten sluit namens personen bij wie hij niet in dienst is. Een makelaar bemiddelt veelal bij koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren, roerende zaken, verzekeringen, op de goederentermijnmarkt of ander roerend, onroerend of registergoed. Daarnaast regelt een makelaar contracten en ver koopafspraken. Een groot deel van het werk bestaat uit het zoeken van de makelaar van een geschikte partij om dat bepaalde goed eenmalig mee te verhandelen. De makelaar is dus slechts tussenpersoon en is werkzaam krachtens een overeenkomst van bemiddeling. Het vak wordt de makelaardij genoemd. De makelaar verzorgt traditioneel alle zaken van opname tot de overdracht door de notaris. Hiervoor betaalt de klant een courtage, dit is een vooraf afgesproken percentage meestal tussen 1 en 2 van de uiteindelijk gerealiseerde verkoopprijs.
dezeeuwmakelaardij.nl
Rijndelta Makelaars Rotterdam. Rijndelta makelaars.
Erg kundig geholpen met de verkoop van het Oostplein 136 door Rijndelta Makelaars. Het team stond altijd klaar om vragen te beantwoorden, zowel de buitendienst als de backoffice verdient hiervoor een pluim. Dank voor het uit handen nemen van dit. Rijndelta, in de persoon van makelaar Juriaan Kok, was ons al welbekend: 22 jaar geleden hielp hij ons aan ons huidige pand aan de Bergsingel in Rotterdam, en deze zomer kochten we met zijn hulp ons nieuwe huis in Nieuw-Terbregge.
vankleefmakelaars.nl

Contacteer ons