Meer resultaten voor taxi de leeuw venlo

 
taxi de leeuw venlo
 
Taxi Venlo, Velden, Arcen, Lomm.,
Taxi of taxibus nodig? Nu online boeken. Taxi's' en team. Use tab to navigate through the menu items. T-Tax: de taxi service van Venlo en omstreken. Ons bedrijf is gebouwd rondom een goede dienstverlening met professionele, nette en aandachtige chauffeurs. Onze chauffeurs denken met u mee, behandelen gesprekken vertrouwelijk en spreken perfect Nederlands als Engels. Uw vervoer komt veilig en op tijd op plaats van bestemming. Uw partner voor.: Boek ons voor regulier taxi vervoer, zakelijke taxi ritten of juist als transport partner bij evenement of feest. T-Tax Venlo levert moderne, schone en professionele taxi's' en chauffeurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast biedt de moderne vloot en getrainde chauffeurs mogelijkheden om T-Tax in te zetten voor evenementenvervoer en sneltransporten. Wij rijden onder meer van en naar Venlo, Velden, Arcen, Tegelen, Lomm, Belfeld, Reuver en Beesel. Direct een taxi reserveren? Op uw lokatie. Altijd op tijdZeker van vervoerDe beste prijs.
Taxi Geerets-de Leeuw start kort geding tegen franchisegever DVG TaxiPro.
Taxi Geerets-de Leeuw wil een kort geding aanspannen tegen De Vier Gewesten DVG, de organisatie waar het bedrijf als franchisenemer bij is aangesloten. Door een conflict over de rol van kleinere franchisenemers binnen DVG zou Geerets-de Leeuw uit de Klankbordgroep verbannen zijn.
- Online bedrijvengids.
Theaters en schouwburgen. Alle bedrijfs branches. BedrijvenMonitor doet precies wat de naam al zegt, wij monitoren bedrijven. Wij informeren jou over nieuwe bedrijven, maar ook over mutaties die plaatsvinden binnen bestaande bedrijven. WIj verzamelen, wij verrijken en wij delen bedrijfsinformatie.
Taxi- en Touringcar Geerets B.V. - Busverhuurder in Venlo.
Taxi, Touringcar- en Autoverhuurbedrijf Jac. de Leeuw B.V. Tegelseweg 210, 5912BL Venlo. Bevrijdingsweg 100, 5915PL Venlo. Maasstraat 7, 5911DP Venlo. Hagelkruisweg 5, 5993SC Maasbree. Munckhof Mobility Invest B.V. Handelstraat 15, 5961PV Horst. Taxi- en Touringcar Geerets B.V. Meerloseweg 9, 5861AB Wanssum.
Taxi Ospel De Telefoongids.
Voor alle particuliere taxiritten hebben we de juiste auto of bus. Van luxe Mercedes tot comfortabel groepsvervoer. Taxi Geerets De Leeuw heeft goede afspraken m Lees meer. 0495-632039 Toon nummer Website Plan route. BCL Taxi Business Cars Limburg. Standplaats Venlo, bedient ook Ospel.
Taxibussen met speciale cabine voor Taxi Geerets De Leeuw - DVG Personenvervoer.
Het overgebleven deel van het vervoer wil Taxi Geerets De Leeuw wel zo veilig mogelijk doen met het oog op het coronavirus. Chauffeurs die dat zelf willen wordt nu een extra veilige werkplek geboden met de door Tribus ontwikkelde cabines.
Taxibedrijf de leeuw Venlo - Telefoonboek.nl - telefoongids bedrijven.
Hulp nodig met het vinden van Taxibedrijf De Leeuw in Venlo? Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat informatie niet gevonden kan worden. 90 ct/min en eventueel doorverbonden gesprek. Taxibedrijf de leeuw Venlo. Taxibedrijf de leeuw in Venlo resultaten 1 - 20 getoond van 34. Taxi Venlo en Omstreken.
Personenvervoer Midden-Limburg Website.
Als instructeur ben je bezig met.: Rijlessen geven aan jongeren via de nieuwe rijschool van PML. Opleiden van nieuwe chauffeurs zowel v.w.b. het theoretische als het praktische gedeelte. Nascholen van huidige taxichauffeurs. Wat breng je mee? Je beschikt over.: Een opleiding op mbo-niveau. Het diploma rijinstructeur. Kennis van voertuigen. Een taxipas bij voorkeur. Wat bieden wij? Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische organisatie. Arbeidsvoorwaarden conform CAO taxivervoer. Een informele werksfeer in een klein team met veel zelfstandigheid. Een fulltime dienstverband. Je bent een persoon die in staat is op een rustige duidelijke manier kennis over te brengen. Je bent zelfstandig, stressbestendig, klantgericht en accuraat. Stuur je motivatiebrief en CV naar personeel@PML-taxi.nl dan zullen wij contact met je opnemen. Heb je nog vragen dan kun je ons uiteraard ook bellen op 0495-632039. Jij hebt het in je. Heb je interesse? Stuur dan een open sollicitatie naar personeel@pml-taxi.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met jou. Wie zoeken wij? Woonachtig in omgeving Roermond, Weert of Venlo.
Partner Up: Taxi Geerets - Nieuws World Horse Driving.
Door uitbreiding en de overname van Taxi de Leeuw in 2005 de kleine neemt de grote over, is ons werkgebied verruimt naar Noord- en Midden-Limburg. In 2017 hebben wij Taxi Arns uit Overloon overgenomen en ons werkgebied richting Noord-Brabant uitgebreid.

Contacteer ons