Meer resultaten voor oss

 
oss
 
Informatie over Kinepolis Oss Kinepolis Nederland.
Informatie over Kinepolis Oss. Kinepolis Oss is gevestigd in het centrum van Oss en heeft 5 moderne zalen en 768 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje.
home Stichting Oss Cultureel.
Of je nu geniet op het podium, achter de coulissen of in het publiek: je ontmoet, je ontspant én je ontwikkelt jezelf. Stichting Oss Cultureel is er om iedereen in Oss van cultuur te laten genieten: van nieuwsgierige nieuwkomers tot en met doorgewinterde liefhebbers.
Volksuniversiteit Oss Cursussen en trainingen.
Ons brede aanbod heeft voor ieder wat wils. Van cursus fotografie tot lassen voor de klusser of van tuinontwerp tot meer kleur in je interieur. Creativiteit is de combinatie van iets waarnemen, denken en doen. Wij bieden maatwerktrainingen op het gebied van Nederlands NT2 taal en digitale vaardigheden. Alle trajecten zijn op maat, volledig afgestemd op uw situatie, in een groep of één op één. Onze deskundige trainers geven de lessen klassikaal in company of op onze locatie in Oss.
Stedelijk en gastvrij Oss Bezoek De Maashorst.
De voordelen van een dorp, maar dan in een stad, dat is Oss! Met een bruisende stad en de dorpse gastvrijheid is een bezoek aan Oss zeker de moeite waard. Ontdekde pittoreske vestingstadjes Ravenstein en Megen, duik de bruisende stad vol winkels en eetgelegenheden in enmaak bij zonsondergang een romantische wandeling langsde Maas.
Home Oss.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Frans Molenkamp 06-51507835 of met de lijsttrekker Bekir Atman 06-44769311. De lijsttrekker van D66 Oss op pad! Bekir Atman lijsttrekker voor D66 Oss. D66 pleit voor maatwerk belasting sportverenigingen Oss! D66-fractie gemeente Oss.
Dtv Nieuws - Oss.
190 gasten aan tafel bij Lionsclub Oss - De Maashorst. 190 Ossenaren kregen zaterdagmiddag in de aula van het TBL een lentediner aangeboden onder het motto 'Samen' aan Tafel. Het is een initiatief van de Lionsclub Oss - De Maashorst.
BCC Oss Openingstijden en contact BCC.nl. BCC.
Selecteer als mijn winkel Mijn winkel. Ons deskundige verkoopteam heet je van harte welkom bij BCC Oss. De winkel bevindt zich aan de Oostwal in het gezellige centrum van Oss. Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze.
SP Oss.
SP wil dat overbewoning in Oss wordt aangepakt. In de gemeenteraad van donderdag 24 februari zal de SP een motie indienen met een opdracht aan het college om overbewoning van woningen direct aan te pakken. Aanleiding is dat er steeds meer meldingen binnenkomen over overlast in diverse wijken van Oss.

Contacteer ons